SVERIGES BÄSTA TELEFONSEX

Vi har nöjd kund garanti eftersom vi vet, att våra tjejer är bäst!
Hur kan ni vara så säkra på det, säger du...
Jo, det är för att våra tjejer har inga arbetstider. De är på linjen när de själva är sugna.

 


 
ALLA ÅLDRAR, STORLEKAR OCH SMAKER
Jennys heta linje är samlingsplatsen för oblyga tjejer från hela Sverige.
Jag, Jenny, har vänninnor i alla åldrar, storlekar, utseenden och preferenser. Just därför har jag skapat en valmeny där tjejerna själva får presentera sig och vad de tycker om. Sedan är det upp till dig att välja, vilken tjej du vill prata med! (Självklart kan du låta slumpen välja åt dig och då kopplar vår generator ihop dig med första lediga tjej.)

Mina väninnor ringer själva in till linjen när de vill. Jag har alltså inte några anställda tjejer på linjen.

 

RING FRÅN COMVIQ / TELE2 KONTANTKORT
Vi är den enda linjen i Sverige som du kan nå från ditt kontantkort och därmed vara HELT ANONYM! Slå bara 0939-2000 103 på din mobil och samtalet kopplas fram.


För att ringa till min linje måste du vara över 18 år och själv stå för abonnemanget du ringer ifrån. Samtalet kostar 19,90 per minut. Ingen minimidebitering - Endast den faktiska tiden debiteras på din vanliga telefonräkning som "Telia Betalsamtal".

Hör av dig snart! Puss,
                        Jenny & väninnorna


0939-2000 103
 

PS. Mina väninnor har spelat in deras egna sexupplevelser,
som du också kan välja att lyssna på när du ringer.
Då väljer du bara stories i välkomstmenyn.
                                                           /Jenny

xxxxx


VAD HAR DU FÖR EN HEMLIG FANTASI?
Telefonsex är något skönt man kan njuta av varifrån som helst så länge man har en telefon... Ringer du oss kan du själv välja vem du vill ha telesex med från en valmeny med tjejer och kvinnor som är kåta och längtar efter ett skönt telefonsex-samtal! Det kostar det ingenting att lyssna på information och tjejernas meddelanden...
Vi tycker inte, att någon fantasi är konstig - vi har egna perversa drömmar. Ring till oss och uppfyll dina kåtaste fantasier... Du når oss på 08-557 70 555.


Vi ärt den enda linjen i Sverige, kanske i världen,
som erbjuder NÖJD KUND GARANTI.

Hur kan vi göra det? Vi vet, att tjejerna hos oss är bäst eftersom de finns på linjen endast när de själva är sugna på sex och vill leka med dig. Ingen av oss har arbetstider eller pass som måste jobbas in. Vi är här för att prata med dig när vi själva är också kåta!
Läs mer


Du kan också lyssna på våra egna sexupplevelser (stories).


08-557 70 555

För att ringa till oss måste du vara över 18 år och själv stå för abonnemanget du ringer ifrån. Samtalet kostar 19,90 per minut. Ingen minimidebitering - Endast de faktiska minuterna debiteras med en diskret faktura till din abonnemangsadress. Läs om andra betalningsalternativ